Love update.

Kärleksfronten. Fjärilar i magen.

På kärleksfronten så går det ju faktiskt framåt. För drygt en vecka sedan så ramlade alla hjärtans dag förbi. I min del av världen kändes den större än vad den har känts innan. I den här delen av världen jobbar vi för att lura pengar av allmänheten, så vi har firat valentines day hela februari. En månad full av kärlek, champange jordgubbar och kokosflingor.

Givetvis så är det här också en värld där många killar försöker sig på att köpa tjejerna. Vet inte om det är typiskt för deras religion? Men för att ragga på en tjej, så talar man om allt man äger och allt man kan köpa/ge till tjejen. Man köper och ger saker till tjejen. Överöser med gåvor och vackra ord. "om jag talar om för tjejen varje dag att jag älskar henne så älskar hon mig till slut" det spelar ju ingen roll om tjejen säger till killen varje dag, att det kommer aldrig bli du och jag. jag gillar inte dig. jag svarar inte när du ringer och jag svarar inte på dina sms. Men den här killen som är lite efterhängsen blev till lite hjälp där en dag.

Jag och ögongodis hade en romantisk dejt i Male igen för några veckor sedan där i början av kärleksmånaden. Den här dejten var lite mer försiktig än den första. Det var bra djupa samtal men när ögonen drunknar i varandra så tar samtalsämnena slut. När han till slut vågade ta min hand så blev det så tyst och fnittrigt att vi inte ritkigt visste vad vi skulle göra. Så oundvikligen mötte vi en grupp människor och fick dela på oss, så sedan valde vi att prata med varandra igen. Vi åt på romantisk thailndsk restaurang och flinade tillsammans. På båten tillbaka så knäppte han kort på mig i smyg när jag sov mot hans axel.

Drygt en vecka senare så föll sig alla hjärtans dag. Kvällen innan var det lite mysfest, och vi umgicks, blev lite fulla, och Mariell fick fyllesms av ögongodis. Alla hjärtans dag gick gansks smärtfritt förbi, för vi var bra busy i SPA-t den dagen. Vi var lite bakis, så det blev helt enkelt sova så snart som möjligt där på kvällen.

Någon dag senare så skulle min stalker i Male skicka mig en alla hjärtans dag gåva. (samma dag är ögongodis i male). Stalker skickar ett sms att han gav min present till någon på båten. Ödet spelar mig spratt ibland och vem gav han inte presenten till om inte ögongodis. När jag senare samma kväll mötte ögongodis var han bra kort. "Ja, jag mötte din vän i Male och han gav mig en present till dig." "okej....".. ", ja, den är i mitt rum, du får den imorron". "förresten honom skulle du satsa på, något att dejta, eller hur?" "det tror jag nog inte..." Jo, men är han gift? kom igen nu."  " jag gillar inte ritkigt honom..." " du borde gå och äta nu för du är ju trött, masserat hela dagen".

Sammanfattat och kort. Tog några sekunder innan jag log för mig själv. Var ögongodis lite svartsjuk, mån tro? Inte alls likt honom att vara sur och kort på det sättet. Det tog några minuter innan rumbadrottningen av östersjön vaknade i mig.

Smsade lite gulligt där att. " du vet, jag gillar inte den här killen i Male. Jag gillar ju någon annan. Vet inte ritkigt om han gillar mig eller inte, för jag är för blyg för att ta reda på det." det blev lite smsande den kvällen. Jag var ganska cool och höll huvudet kallt tills dess att han gick och duschade och det helt plötsligt dröjde 15 min med svar. Så då skrev jag god natt och sådär. 

Sedan dess har det varit väldigt fnittrigt och gulligt. Det var massor fjärilar i magen och vi bara log och log. Vi skulle hunnit med en dejt där förra veckan, åkt till flygplatsen och myst lite. Men sedan blev båten vi skulle åka med inställd, så det blev ingen resa. Och nu nu om några dagar åker han hem på semester. Han kommer tillbaka i mitten av april. Men det kommer vara tråkigt att inte möta hans själ och hans ögon. Jag är ju van att spendera några timmar om dagen i hans närvaro. 

Men ödet rätar upp mig igen här nu. Nu när det börjat närma sig för mycket så hjälper ödet till sådär finnurligt att dra isär oss, och när han kommer tillbaka så har de där fjärilarna lagt sig djupt därinne för att sova.

RSS 2.0
Just like this. SPA therapist doin the world, or at least Maldives. I just began. I´ve just started the biggest adventure of all times. Of course you wanna join!!

Don´t you dare to close this site.

Swedish Mariell is international Mary, miss Maaariel, miss IKEA, miss Zlatan or miss Sweden. This is me, working, living, loving, laughing.

Farewell cold and dark Scandinavia. And hello beautiful, sunny, lovely, warm beaches and turquoise oceans.

I know you want me, you know I want ya.